THIS IS FRANKA

12 september | 0

| Okategoriserade

Godmorgon! Egentligen inte så god eller välkommen då natten varit allt annat än bra. Franka vaccinerades igår och som ett brev på posten kom febern..

Hur som helst tänkte jag knåpa ner några svar om Franka nedan:

Namn: Kerstin Franka Linnea Prim

Född: 23 april 2017, 23.07

BB: Danderyd

Som person är Franka…
Otroligt glad, lättsam och enkel. Hon säger till när något ät fel, såsom hungrig, trött, varm osv. Däremellan är hon allt som oftast väldigt nöjd. Rent utvecklingsmässigt är hon tidig och har redan fått sin första tand. Hon tycker om att ligga på mage men vill helst sitta upp/stå med hjälp.

Hon är en stadig liten dam på snart 8 kilo och med sina 67 cm gissar jag att hon kommer bli en långskånk. Ögonen är melerade och skiftar än så länge i grått/grönt/brunt (behöver jag säga att jag håller tummarna för bruna!?). Det långa håret har hon skaft av på sidorna men på mitten av huvudet fortsätter det växa i någon mohikan-liknande historia.

Favoritleksak: Jag försöker få henne att se det vackra i träkaninen och den fina masken av går kulor men det går inte riktigt hem… än! Måste ovilligt erkänna att favoriten ändå är det hysteriska fåret som Danne köpt i en salig blandning av öråge, gul, röd och rosa.

Barnvagn: Bugaboo buffalo

Finaste klädesplagget: En pyjamas hon fått i present från the sleep collection och alla stickade koftor från mormor.

 


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)