GOOD MORNING

17 augusti | 0

| Okategoriserade

God morgon hörrni! Efter en tuff natt med många uppvak är vi lite småtrötta här hemma. Men vi har haft det sämre Franka och jag, helt klart.

Franka passerar snart 4 månader och allt funkar hur fint som helst. Hon är otroligt lugn och glad, allting rullar på och vi har hittat våra sätt för det mesta. Något som däremot inte funkar och som hon precis börjat med är att vakna i ren och skär panik någon timme efter att hon somnat för natten. Det är hjärtskärande gråt och skrik och hon är verkligen otröstlig. Någon som vet vad det kan vara eller om det finns något jag kan göra?

Jag är på G med min förlossningsberättelse och tänkte även att jag skulle sätta ihop en liten lista över Frankas första tid i livet…

 


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)