PAUSE

14 augusti | 0

| Okategoriserade

I helgen rev vi av inte bara en, utan två kräftskivor och därmed är hösten på intågande. Det känns liksom redan i luften även om vi bara är inne i mitten av augusti. Och som alltid när denna årstid klampar på blåser förändringarnas vindar för mig. Vad är det med mig och hösten egentligen?

Efter sex år på vift kommer vi att prova på livet som Hudikbor igen, väldigt oplanerat och plötsligt. När vi var hemma i sommar blev Daniel erbjuden jobb och på den vägen är det.. Det är en hel del ångest från min sida men jag har bestämt mig för att go with the flow och passa på att vara nära familjen. Stockholm står kvar och allt har en mening. Vi hyr ut lägenheten och sätter allt på pause helt enkelt!


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)