FRANKA

16 juli | 0

| Okategoriserade

franka

Det känns minst sagt galet att det redan gått tre månader sedan jag senast uppdaterade här – men när jag läser några av mina sista inlägg känns det som ett helt liv sedan. Och det är det ju på sätt och vis..

Idag för precis 12 veckor sedan kom vår Franka till världen. Jag skulle ljuga om jag sa att det var med dunder och brak för det var precis tvärt om, otroligt långsamt och kämpigt. Men efter 43 timmar låg hon på mitt bröst. Vill såklart skriva att det var den finaste stunden i mitt liv, att det var gränslös kärlek från start och att det var då livet började men det vore att ljuga igen. Istället låg jag totalt utmattad med feber och tyckte att det var en sjukt märklig känsla när 10 pers hjälptes åt att ta emot ett kladdigt litet knyte som tydligen var mitt barn.

Idag känns hon verkligare, och kärleken blir större för var dag som går. Men det tar tid, det här med att få hjärnan att förstå att hon är min och att hon är här för att stanna. Lilla lilla skatt!

Jag tänkte försöka knåpa ihop en förlossningsberättelse framöver så stay tuned. När den kommer vågar jag dock inte lova, för som sagt var har det tagit mig tre månader att skriva dessa rader. Tid är lite av en bristvara sen Franka entrade världen, men kärlek finns det gott om!


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)