FIVE WEEKS TO GO

11 mars | 0

| Okategoriserade

I torsdags gick jag in i vecka 35 vilket betyder att det är (om man nu ska tro att lillan är punktligt, och det gör man ju…. not!) mindre än fem veckor kvar. Fem veckor! 39 dagar! 936 timmar!

Denna väntan är verkligen skräckblandad förtjusning. Jag är livrädd för förändringen som kommer att ske och önskar ibland att hon kunde ligga där inne och sprattla för alltid. Samtidig vill jag inget hellre än att få veta vem hon är. Och så längtar jag oerhört efter att få min kropp tillbaka (då menar jag ingen platt mage eller fasta bröst, utan möjligheten att bära vilka byxor jag vill, kunna plocka upp det jag tappat från golvet och att kliva ur bilen utan att behöva dra mig upp med hjälp av handtaget i taket…)

Jag tänker att jag ska försöka skriva några rader här om varje vecka som är kvar, för att själv kunna gå tillbaka och minnas tiden. Häng med om ni vill!


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)