THIS IS HOME

16 augusti | 0

| Okategoriserade

kök

kök2

I söndags eftermiddag fick jag för mig att vi skulle måla om teverummet. Sagt och gjort, två minuter senare var alla hyllor nedmonterade, tavlorna staplade i högar på golvet och resten av krafset hade förflyttats ut i hallen. Där någonstans försvann min energi och sedan dess har den inte riktigt kommit tillbaka. Typsikt!

Slänger iallafall upp två bilder på läggan – köket från en vinkel jag aldrig tidigare visat och en vy från ytterdörren i hallen där man skymtar delar av kaoset.

Innan vi flyttade in hade jag stora planer på att riva ut köket och börja om från scratch. Väl här kändes det inte riktigt rätt då skåpen är anpassade efter den härliga takhöjden och allt egentligen var i ”helt okej” skick. Det slutade med att vi kaklade om, målade väggarna mörka och bytte kyl, frys och diskmaskin.

Hallen har ännu inte fått särskilt mycket kärlek men jag tänker att den står näst på tur. Ska bara bli klar med teverummet först…..


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)