PROMISES

2 januari | 1

| Inspiration

Det här med nyårslöften har aldrig varit min grej – jag har oftast brutit löftet i samma stund som jag lovat. I år ska jag iallafall försöka ge det en ärlig chans. Funderade fram och tillbaka innan jag slutligen bestämde mig. Det här ska bli året som jag:

1. Slutar bita på naglarna.
No more korta sönderbitna naglar att skämmas över, nu är det dags för fina händer med naglar jag slipper skämmas över.

2. Satsar på karriären.
2015 är året då jag helhjärtat ska satsa på arbetet och jag är beredd att jobba hårt för att ta mig dit jag vill. Drömmen är att få styla fler modejobb, lägga mer tid och energi på bloggen samt ta upp skrivandet igen.

3. Hälsotänker.
Jag hatar allt som heter detoxe, squats, grönt och cardio – med andra ord allt nyttigt och fysiskt krävande. I år vill jag förbättra min livsstil långsiktikt. Det lär inte bli något radikalt, men jag tänker ändå att jag med små medel  kan hjälpa min kropp att må bättre.

4. Har ett hårår.
Det är inte bara naglarna som skriker efter omtanke – mitt hår behöver också hjälp på traven. Håråret kickas igång med inpackning, en extra dos värmeskydd och så lite plattång som möjligt. Förhoppningsvis resulterar det i fräscht hår 2016!


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)