LOOKING BACK 2014 – PART II

2 januari | 1

| Inspiration, Interior/Interiör, Mode, Platser och resor

jul

Juli.
Jag jobbade mina sista veckor någonsin på Lindex Showroom och spenderade sommarkvällarna på AW, Allsång på skansen eller vid vattnet i ett kokande Stockholm.

aug

Augusti.
Med augusti kom nytt jobb – och med nytt jobb kom en resa till Danmark tillsammans med ett härligt gäng svenska stylister. Vi minglade på afternoon tea party på slottet, åt gott och strosade längst strøget. Jag svimmade av lycka över att få inbjudan till Stockholm fashionweek och såg Hunkydorys visning från en drömplats.

sep

September.
Jag stylade en del plåtningar, gick på Chicgalan och Metro mode fashiondays. Käkade frukost med Modette och försökte sätta mig in i mitt nya jobb hos Starstudio PR.
okt

Oktober.
Hade sleepover hos bästa Helen med brakfrukost, Daniel fyllde år och fick min drömtröja samt massage på Yasuragi i present. Jag lyckades spara ut mina naglar med bet sedan av dem igen…

nov
November.
November bjöd på en rad olika event på bland annat Diplomat och Taverna Brillo. Jag tatuerade mina ögonbryn med 3D, pusslade ihop moodboards till plåtningar och stylade ett av mina roligaste jobb hittills.
dec

December.
Sista månaden på året hade inte kunnat bli bättre. Vi flyttade till vår nya lägenhet och åt flyttpizza på golvet.Jag tog mod till mig och gjorde två nya hål i öronen, bröt handleden, shoppade och började blogga här på Trendsnack.se.

Tack för ett fantastiskt år. Nu gör vi detta minst lika fint!


Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)